< 2018 >
December
«
»
beches brew
Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Beches Brew – West Coast Edition –

Äntligen höst, och äntligen är också Bengt ”Beche” Berger tillbaka med sitt Brew! Första lördagen varje månad ses vi i källaren för högklassig livejazz med hela bandet. Ett dunderbra sätt att spendera lördagseftermiddagen på! Missa speciellt inte 3 november då de släpper – inte bara EN utan TVÅ plattor. Skivsläpp i dubbel bemärkelse alltså.

Inträdet är GRATIS, och mat och dryck finns att beställa, både under, och efter spelningen. Det går finfint att boka bord (0709569624), eller bara droppa in.

Beches Brew – West Coast Edition består av:
Sir Thomas Jäderlund och Thomas Gustafsson på saxofoner, Göran Klinghagen gitarr, Stefan Bellnäs, bas och Bengt Berger, trummor

Varmt välkomna den: 1/9, 6/10, 3/11, 1/12!

Nordic Live: The Secret Sound of Dreamwalkers (NO), Stenbrott (SE), LIVET (SE)

Nordic Live är klubben som korsar gränserna mellan våra grannländer och dyker upp på spelställen i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Bakom Nordic Live ligger Studieförbundet Vuxenskolan, och konceptet är att bjuda publiken på liveband från två länder under samma kväll. Denna kväll ser vi det drömska rymdcountrybandet The Secret Sound of Dreamwalkers från Norge, duon Stenbrott från Gävle som spelar 90-talsinfluerad rock, samt hårt svängande funkrockbandet LIVET från Malmö.
♥︎ Norska bandet The Secret Sound of Dreamwalkers rör sig mellan drömsk country, psykedelisk rock och progressiv folk. Trion släppte sitt debutalbum förra året och jobbar nu med sitt andra album som släpps till sommaren. Gruppen har turnerat över hela Norge och vi är stolta över att de nu gör sin första spelning i Sverige på Nordic Live.
♥︎ Stenbrott är Gävles svar på allt som var bra med 90-talets rock. De har precis släppt sin första EP ”I slutet och i början” och gjort några bejublade spelningar i hemtrakten innan vi skyndade oss att boka dem så att även Göteborg kan få njuta av deras fantastiska låtar. Fans av Nirvana och tidiga Kent bliva ej besvikna.
♥︎ Funkrockbandet LIVET kommer från Malmö med en helt ny EP i bagaget. Det här gänget kommer garanterat sätta HPKSM i svängning när de gör sin första spelning i Göteborg. Med influenser som Prince och Jamiriquai kombinerat med svenska texter kan inget gå fel!
Gratis inträde!
18 år, 20:00 – 01:00