Come and get you honey – bara Robyn musik!

View Calendar
09-11 22:00 - 10-11 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Come and get you honey – bara Robyn musik!

Robyn är tillbaka och det med albumet Honey, som vi har längtat! Kvällen tillägnar vi vår kärlek till Robyn och hennes musik. Precis som klubben i NY, Brooklyn ”This party is killing you” som endast spelar Robyn-låtar vill vi skapa en fysisk plats här där våra hjärtan får bulta till dans och möten tillsammans med exakt precis just det, bara musik från Robyn. 

Bella- ” För mig så gör Robyn musik som rör sig framåt. Alla låtar ger mig ett driv i rätt riktigt oavsett sorg, att dansa, eller behovet av att stanna upp. Hennes sång, musik och konserter har flera gånger hjälpt mig få min hjärna att pulsera på rätt bana igen”. 

Reika- ”Det är Robyn, hennes musik är en pulsjakt och allt blir direkt ”urgent” när hon sjunger. Jag är bara där och vet att hjärtat, hjärna och kropp läker samtidigt som varje ord kommer kommer ut ur hennes mun, tror jag lyssnat på nya albumet Honey 88 gånger .. kanske fler.”

Reika och Bella ser fram emot att endast spela musik av Robyn och hennes samarbeten. Alla vet vad en får! Kvalitetssäker musik!  Bella och Reika har tidigare haft succéklubbarna Waves, Popplanet, ihop med vänner där dom förgyllt somrar med grymma artist bokningar och djs- vem kan glömma hemliga spelningen med som Zhala från självaste Konichiwa Records. 

Bella och Reika hälsar följande: Att ha roligt, njuta, känna, och sedan hålla fast vid är vår önskan, kom och dansa med oss! 🍯 (emoji ska föreställa honung)

18 år // 80 kr // 22:00

Related upcoming events

 • 16-11 21:00 - 17-11 01:00

  DJ: @GBG_rain a.k.a Majli af Ekenstam + Karin Höglund

  Denna FREDAG, intar grymma @gbg_rain Majli af Ekenstam + Karin Hedlund dj-båset i i källaren på Studio HPKSM. Gratis inträde! (21:00-01:00) (Boka bord för middag på 0709569624, köket stänger vid 22:00 så kom i god tid). @gbg_rain duon, Majli och Karin kommer göra allt för att ni alla ska glömma bort att det regnat hela veckan. Elektoniskt och mjukt. <3 <3 <3

 • 29-11 19:00 - 30-11 00:00

  Indiepop Forever - Live: Jacob Öhrvall / DJ: Lisa Träff

  En fågel viskade i örat på Göteborg och sa- indiepopen är här, och hurra för det, för vad passar bättre på hösten än indie och livemusik!
  Äntligen säger vi och rör oss mot källaren på Studio HPKSM.

  Jacob Öhrvall är göteborgsbasisten som gått från ungdomen med Nirvana, rebellens år med punken för att sedan landa i jazzens oas. Som en av medlemmarna i The Big Almost och framgångsrika Klabbes Bank tar Jacob nu steget närmare frontman och sångare. Aktuell med indiepop på svenska och en förkärlek till skräniga gitarrer kommer vi att få höra låtar om olycklig kärlek, livsberättelser- ja om allt och inget. Med fulltaligt band dvs trummis, gitarrist och viktigast av allt synthen - för att inte glömma en publik som kan texterna utantill är indie-torsdagen den 29 november räddad. Visst doftar det sena sommarkvällar om detta! 
  Jacob Öhrvall - Sång, bas
  Jussi Öhrvall - gitarr
  Alexander Simm - gitarr
  Jonathan Albrektson - synt
  Axel Larsson - trummor
  https://open.spotify.com/artist/55gEwl9iYnkawnpF1MrgUQ

  Dj Lisa Träff

  Lisa började stå i dj-båset på Henrik Berggrens efterfest 2017 och tillsammans med sina polare startade hon dj-sällskapet GLITTER&KAOS och klubben Popen Är Död. Hon tyckte att Göteborg saknade renodlade popklubbar och banade väg för detta.
  Vi har sett henne spela på Klubb Instant på Pustervik och spinna popskivor under det senaste året och visst är det indiepop 4-ever som gäller. Förutom livet som dj spenderar Lisa all sin fritid på att gå konserter och festivaler. Med en total kärlek till Broder Daniel och The Cure som två av favoriterna sedan tonårstiden kommer vi få höra en indiepopkväll med nostalgi men även göteborgspop, favoriter av Säkert! och Makthaverskan samt nya vinnare med Maja Gödicke och Agent Blå1. Dansgolvet räddat och varmt välkomna!

  80 kr // dörrar 19:00