Kiss My Ass Club

View Calendar
24-11 21:00 - 25-11 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Kiss My Ass Club

Live: Ruby Empress + Support: Northern Death Cult

DJ: Elvira Modesty

Kiss My Ass Club är tillbaka! Vi flyttar ner i Studio HPKSMs källare och tar med oss Ruby Empress LIVE, med exklusiv support från Northern Death Cult den 27 oktober.

Ruby Empress
är ett av Sveriges just nu internationellt mest uppmärksammade band. Deras sätt att förena disco, psykedelia och fransk electro har fått inflytelserika beundrare världen över, men det är tack vare sin liveshow som Ruby Empress kommer väcka allra störst uppståndelse framöver. Det är en visuell och audiell resa genom dance, symfonisk magi, organiskt 70-tal och psykedeliska landskap med sällan skådat motstycke.

Northern Death Cult
”A ghost cruiser moving through dimentions of truths and lies, a daemon intruder if you will, meddling with identity theft and mind altering witchcraft.”
Exklusivt och mystiskt framträdande endast för denna kväll, denna lokal, denna planet och denna tid.

DJ Elvira Modesty
Prinsessa född under discostjärnan i Andromeda hälsar nu på från Berlin för en kväll för att frälsa oss med dans, disco, soul och svett.

100:-, 18 år, 21-01

Related upcoming events

 • 18-12 20:00 - 18-12 23:00

  Kammarmusikklubben

  Live: Odd Size

  Låt oss säga det på en gång: vi kommer inte med något nytt! Att kammarmusik med fördel spelas i intim miljö, det är sen gammalt. Och att mat, musik och människor är ett vinnande koncept, det kom väl med de gamla grekerna? Kanske längtar du precis som vi efter att bli bjuden på den där festen, med god mat, en öl i handen, med alla dina kompisar och alla du önskar vore dina kompisar. Och när stämningen är på plats bli bjuden på musik du älskar eller som du aldrig hört. Låta dig fascineras och beröras och att sen gladeligen upptäcka att festen fortsätter. Vi tog saken i egna händer och nu är den här igen; Kammarmusikklubben! Har du aldrig fattat grejen med Händels Messias? Lugn. Det är indieversionen som fattats dig. Plötsligt uppstår möjligheten att få liksom pocketversionen av den klassiska världens dunderhit, när kammarmusikklubben bjuder in den genialiska ensemblen Odd Size till Studio HPKSM den artonde december.

  I Odd Size’s Messiah finns ingen kör, ingen orkester och ingen dirigent. Gruppen har skapat en unik version av verket, fylld med passion, nyfikenhet, skönhet, humor och kanske en gnutta galenskap också.

  Odd Size består av: Elisabeth Holmertz, Per T Buhre, Ingrid Andersson och Fredrik Bock. Tid 21.00 (insläpp 20.00), Entré 100 kr.

 • 22-12 20:00 - 23-12 02:00

  Berndtsson med vänner

  Fira in danföre -danföre -dopparedan på Studio HPKSM

  Som en julklapp på posten seglar Sara Berndtsson in i garaget, ner i källaren och skapar stämmning med discodrömmar och pianohouse på Studio HPKSM. Detta blir det vinnande alternativet istället för att vila dina julstökströtta fötter i hemma-soffan. Kanske kommer det finnas glögg och pepparkakor att bryta av ölen med, härligt va! Så lämna pulkan och snowboardpjäxorna hemma och entra värmen hos oss. Gratis inträde är det också! God jul kväll!

 • 05-01 19:00 - 05-01 22:00

  Programsläpp #5

  Vi släpper programmet för januari!

  Sista onsdagen i månaden betyder release för nästkommande program på Studio HPKSM. Denna gång, undantagsvis, firar vi första fredagen (5 januari) i månaden istället för att alla ska hinna hämta sig efter jul och nyårsfiranden. Det blir fest, live-akter, DJ:s och snacks.  En ganska härlig kväll med andra ord, så ta med en vän eller flera och kom förbi på trevligheterna. Programmet finns även att finna här på vår hemsida! Mer info om tvad som händer på Studio HPKSM i allmännhet finns också på vår instagram och facebooksida.