Klubb 8

View Calendar
09-03 21:00 - 10-03 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Blackbird Artists + Klubb 8 presenterar (oerhört stolt) Rome Is Not A Town!

Yes, det är dags för Rome Is Not A Town att gästa Klubb 8 nere i källar’n på Studio HPKSM! Den här kvällen kommer bli en ”once in a lifetime opportunity”-kväll, en intim spelning för ett band som numera säljer slut det mesta. Så skaka av er snöslasket och valsa in till Studio HPKSM (i god god god tid) den 9/3. Support för kvällen är dessutom lokala duon Well. Varsågoda raringar.

Rome Is Not A Town från Göteborg debuterade 2015 med den ensidiga vinyl-7-an ”Stupid”, som följdes av fler singlar och EP:n “Careful Like You Cared”. Med sin larmiga indierock vann dom snart över alla med hjärta för noisefyllda gitarrer och furiöst driv. “It’s a Dare” heter Rome Is Not A Towns debutalbum, producerat av bandet själva tillsammans med Pelle Gunnerfeldt, Per Stålberg och Olle Björk. Sedan albumet släppets i september 2017, har bandet befunnit sig på turné samtidigt som hyllningarna från svensk och internationell media strömmat in.

Well spelar en primitiv och energifylld rock fylld av hjärta och smärta. Med gitarr, ståtrummor och sång skapar de musik som är explosiv och medryckande. Sen i december har de gjort två spelningar i Göteborg och har nu fått blodad tand.

DJ: TBA
120 kr på dörren
18 år