Klubb 8 // Live: Holy Now + Mathilda Brink

View Calendar
12-01 20:00 - 13-01 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

KLUBB 8

Live: Holy Now + Matilda Brink

Nytt år, nya tag.

2017 resulterade i fullproppade kvällar, svingrymma band och värme. Vi tänkte fortsätta i samma anda. Klubb 8 välkomnar det nya året med en riktig bra kväll i källaren.

Fredag 12/1 kör vi RELEASEFEST för Holy Now och med nya stjärnan Mathilda Brink som support!

Den 10 januari släpper Holy Now nya singeln ‘Feel It All’ via Lazy Octopus Records. Låten är hämtad från det kommande debutalbum som släpps under våren 2018. “Feel It All” är en rättfram, melodiös och alldeles underbar pärla i klassisk tappning. Som med tidigare material både förvaltar och förnyar Holy Now en indiepop byggd kring medryckande melodier och upprivande texter. Låten handlar om en ovilja att växa upp och stanna av. Den heter “Feel It All” och den handlar liksom om det, att vilja känna precis allt.

Holy Now

Holy Now debuterade 2016 och har genom EP-skivorna “Sorry I Messed Up” och “Please Call Me Back” snabbt etablerat sig som ett av de mer lovande banden på den välmående svenska popscenen. Med hyllningar från bla DIY, The 405, Festivalrykten och Nöjesguiden samt spelningar på allt från Umeå Open, Uddevalla Solid Sound och Pustervik till slutsålda klubbar i London har bandet skapat sig en stark skara följare, som genom det stundande albumsläppet har alla chanser att växa ytterligare.

Mathilda Brink + band

Melodier på svenska med inslag av psykrock och visa. Efter debutsingeln ”Sonja” som släpptes i november, släpps snart andra dubbelsingeln ”Bohuslän” som ger en inblick av det ljudlandskap som skapas av frispel, skrammel och melodier. Molly Browne på trummor, Casper Lundström på bas och Eli Ulfhammer på sax. Debutalbumet kommer släppas i vår, inspelat i studion Ljudvalvet.

”Mathilda Brink är en av den nya generationens artister som med nostalgi ger hopp om framtiden. Med stålsäker röst och distade gitarrer sjunger hon sig igenom vardagens trivialiteter.” – Freja Wehrling, Festivalrykten