Programsläpp #5 och smygöppning av Bakfickan

View Calendar
05-01 20:00 - 23:00
Studio HPKSM's Bakficka
Phone:0709569624
Address: Parkgatan 21, Gothenburg

Programsläpp #5 & smygöppning av Bakfickan!

Fredagen den 5/1 släpper vi programmet för januari månad. Studio HPKSM´s programsläpp händer en gång i månaden, något att hålla koll på med andra ord! Denna gång firas släppet i vår bakficka som öppnar lite hemlighetsfullt denna kväll! Klockan 20:00 öppnar portarna för allmänheten. DJ:s för kvällen är Klubb Heat med vänner. Live på scen: Francesca e Luigi.

O.S.A dig, en vän, eller fler till: event@studiohpksm.se för att få inbjudan till vip-släppet, och inbjudningar i framtiden! Mer info om vad som händer på Studio HPKSM i allmännhet finns också på vår instagram och facebooksida.

Related upcoming events

 • 22-12 21:00 - 23-12 01:00

  PREMIÄR! För nya klubbkonceptet: VÄNLIG

  Studio HPKSM är superglada över att VÄNLIG har premiär denna kväll med grymma Christine Friberg och Magnus Glädt som håller i trådarna.

  Så här beskriver de sitt koncept: - “Fokuset ligger på att i denna varma inbjudande miljö låta våra favorit DJ’s inom elektronisk dansmusik skapa en skön tillvaro som bjuder in till fest och härligt umgänge. Vår vision är att detta skall bli den givna mötesplatsen och en start på kvällen för alla. Upplevelsen sträcker sig även utanför källarens väggar, då varje tillfälle kommer live streamas och samtliga dj-set kommer att spelas in för att kunna återupplevas på nytt. Detta är ingen vanlig klubb, utan en vänlig sådan. Därav har vi valt att kalla den för just “Vänlig”. Vi ser väldigt mycket fram emot att kunna erbjuda ett komplement och just en bra start för alla som sedan vill vidare ut i Göteborgsnatten. Till premiären har vi bokat Ebende, det göteborgsbaserade musikgeniet som med sina tuffa grooves och varma atmosfärer kommer få källaren i gung.”

  Gratis inträde! 

 • 24-01 19:00 - 25-01 00:00

  LIVE: Donny Benét (AU)

  Konichiwa all you Sophisticated Lover, are you ready for some Working Out? Vi har den stora glädjen att presentera Donny Benét till alla sofistikerade där ute i etern! Sprungen från Sydney exploderade Donny Benét år 2011 med sin första platta "Don´t Hold Back". Kritikerna skrädde inte orden med fantastiska ord som; "Som Prince med mindre budget". Han har också beskrivits som favorit brorson till Giorgio Moroder, Alan Vega och Michael McDonald. År 2018 släppte Donny Benét sitt senaste album, The Don.