Song Book Jazz Jam

View Calendar
18-01 20:00 - 23:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Song Book Jazz Jam

Every Thursday på Studio HPKSM

LIVE: Houseband + Guests // All levels are welcome

The Songbook Jazz Jam is held every Thursday at Studio HPKSM. All levels welcome, especially music students who are new to the genre! Bring an instrument and talk to the house band  to join the jam. Bring Good Vibes.

20:00 – late. Free Entry.

Related upcoming events

 • 12-12 20:00 - 13-12 00:00

  Song Book Jazz Jam, gäst: Antti Lähdesmäki

  Antti Lähdesmäki har sina rötter i Finland och är baserad och bosatt i Sverige. Han påstår sig vara en pianist och har synts runtom i Göteborg under skumma förhållanden, men sällan på ett instrument på offentliga platser. Nu är det dags för honom att komma ut till ljuset, och onsdagen den 12e december, på Studio HPKSM, ska han spela musik som han mest sansynligt har själv skrivit (med ett möjlig tillägg av både nånting nån annan person har skrivit, och nånting som inte har skrivits alls).

  Song Book Jazz Jam är jazzklubben där alla är välkomna! Varje onsdag bjuder med husbandet + gäst på konsert som sedan följs av ett öppet jam där andra musiker kan amäla sig att vara med. Inträdet är alltid gratis. Bring Good Vibes!

 • 22-12 21:00 - 23-12 01:00

  PREMIÄR! För nya klubbkonceptet: VÄNLIG

  Studio HPKSM är superglada över att VÄNLIG har premiär denna kväll med grymma Christine Friberg och Magnus Glädt som håller i trådarna.

  Så här beskriver de sitt koncept: - “Fokuset ligger på att i denna varma inbjudande miljö låta våra favorit DJ’s inom elektronisk dansmusik skapa en skön tillvaro som bjuder in till fest och härligt umgänge. Vår vision är att detta skall bli den givna mötesplatsen och en start på kvällen för alla. Upplevelsen sträcker sig även utanför källarens väggar, då varje tillfälle kommer live streamas och samtliga dj-set kommer att spelas in för att kunna återupplevas på nytt. Detta är ingen vanlig klubb, utan en vänlig sådan. Därav har vi valt att kalla den för just “Vänlig”. Vi ser väldigt mycket fram emot att kunna erbjuda ett komplement och just en bra start för alla som sedan vill vidare ut i Göteborgsnatten. Till premiären har vi bokat Ebende, det göteborgsbaserade musikgeniet som med sina tuffa grooves och varma atmosfärer kommer få källaren i gung.”

  Gratis inträde! 

 • 24-01 19:00 - 25-01 00:00

  LIVE: Donny Benét (AU)

  Konichiwa all you Sophisticated Lover, are you ready for some Working Out? Vi har den stora glädjen att presentera Donny Benét till alla sofistikerade där ute i etern! Sprungen från Sydney exploderade Donny Benét år 2011 med sin första platta "Don´t Hold Back". Kritikerna skrädde inte orden med fantastiska ord som; "Som Prince med mindre budget". Han har också beskrivits som favorit brorson till Giorgio Moroder, Alan Vega och Michael McDonald. År 2018 släppte Donny Benét sitt senaste album, The Don.