Thirst Trap Club

View Calendar

Så rullar det på!!!

Det är den tiden på månaden, Thirst Trap Club-tiden, När vi serverar färska skivor av musikalisk underbarhet!

LIVE: Tigerbukten
Catchiga punk-pop specialisterna Tigerbukten laddar upp inför sin nya EP, genom att komma till källaren på Studio HPKSM för att festa till det med releasefest. Missa inte deras snygga och sexiga live show som matchar musiken. Hela paketet kompisar!

LIVE: Moon Relay
Med ett stort nkyppe slutsålda releaser bakom sig kommer norska MOON RELAY till sverige för ett gäng spelingar. De komemr med sin heta trippiga live-show och en mix av psychedelia, krautrock, techno, no wave, surf rock, free jazz och electroacoustic musik (För att nämna några influenser.

DJ: Chrisitan Pallin (Koloni)

————————–

And so it continues!!!

It’s that Thirst Trap Club time of the month, where we deliver you a fresh slice of musical wonderousness!!

LIVE: Tigerbukten
As they gear up for the release of their new EP, catchy punk pop specialists Tigerbukten will be hitting the Studio HPKSM basement stage for a cheeky little release party to celebrate. Don’t miss their beautifully sexy live show and music to match, it’s the full package!

LIVE: Moon Relay
With a run of sold out releases behind them, Norwegians MOON RELAY head to Sweden for a number of shows. Bringing with them their hotly tipped live show and mix of psychedelia, krautrock, techno, no wave, surf rock, free jazz and electroacoustic music (to name but a few influences).

DJ: Christian Palin (Koloni)

———————-

THIRST TRAP CLUB:
GBG needs another sexy club.
Drink up at Thirst Trap Club 👅
100 sek
Thirst trap club will quench your thirst for music, drinks, people.
@thirsttrapclub #thirsttrapclub

Related upcoming events

 • 18-12 20:00 - 18-12 23:00

  Kammarmusikklubben

  Live: Odd Size

  Låt oss säga det på en gång: vi kommer inte med något nytt! Att kammarmusik med fördel spelas i intim miljö, det är sen gammalt. Och att mat, musik och människor är ett vinnande koncept, det kom väl med de gamla grekerna? Kanske längtar du precis som vi efter att bli bjuden på den där festen, med god mat, en öl i handen, med alla dina kompisar och alla du önskar vore dina kompisar. Och när stämningen är på plats bli bjuden på musik du älskar eller som du aldrig hört. Låta dig fascineras och beröras och att sen gladeligen upptäcka att festen fortsätter. Vi tog saken i egna händer och nu är den här igen; Kammarmusikklubben! Har du aldrig fattat grejen med Händels Messias? Lugn. Det är indieversionen som fattats dig. Plötsligt uppstår möjligheten att få liksom pocketversionen av den klassiska världens dunderhit, när kammarmusikklubben bjuder in den genialiska ensemblen Odd Size till Studio HPKSM den artonde december.

  I Odd Size’s Messiah finns ingen kör, ingen orkester och ingen dirigent. Gruppen har skapat en unik version av verket, fylld med passion, nyfikenhet, skönhet, humor och kanske en gnutta galenskap också.

  Odd Size består av: Elisabeth Holmertz, Per T Buhre, Ingrid Andersson och Fredrik Bock. Tid 21.00 (insläpp 20.00), Entré 100 kr.

 • 22-12 20:00 - 23-12 02:00

  Berndtsson med vänner

  Fira in danföre -danföre -dopparedan på Studio HPKSM

  Som en julklapp på posten seglar Sara Berndtsson in i garaget, ner i källaren och skapar stämmning med discodrömmar och pianohouse på Studio HPKSM. Detta blir det vinnande alternativet istället för att vila dina julstökströtta fötter i hemma-soffan. Kanske kommer det finnas glögg och pepparkakor att bryta av ölen med, härligt va! Så lämna pulkan och snowboardpjäxorna hemma och entra värmen hos oss. Gratis inträde är det också! God jul kväll!

 • 05-01 19:00 - 05-01 22:00

  Programsläpp #5

  Vi släpper programmet för januari!

  Sista onsdagen i månaden betyder release för nästkommande program på Studio HPKSM. Denna gång, undantagsvis, firar vi första fredagen (5 januari) i månaden istället för att alla ska hinna hämta sig efter jul och nyårsfiranden. Det blir fest, live-akter, DJ:s och snacks.  En ganska härlig kväll med andra ord, så ta med en vän eller flera och kom förbi på trevligheterna. Programmet finns även att finna här på vår hemsida! Mer info om tvad som händer på Studio HPKSM i allmännhet finns också på vår instagram och facebooksida.