Klubb 8 / Live: Radula + Radar / DJ: Frida

08-09 20:00 - 09-09 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Klubb 8 / Live: Radula + Radar / DJ: Frida

Äntligen drar hösten igång! Vi på Klubb 8 sörjer att sommaren var för kort och kall men tanken på vårt höst-program värmer. För det är riktigt riktigt bra.

Först ut – en releasefest för Radula!
Det firas släpp för kasett och EP. Dom peppas dessutom igång med lokala hjältarna Radar.

Radula

Radula är en musikgrupp som skrivit lite låtar i en källare under en shoppinggata i Stockholm. Radula är tre och ljuden är många (tidigare låtit i band som Growth, To All My Friends och It’s a musical). Du kan kalla Radula indiepopslashrock, klagande gitarrer, en och annan lugg, längtan efter solen på en kust i väster och retliga melodier som blir till maskar i öronen. Dom av oss som minns blandbandsbytena som förgyllde ens liv ett kvarts sekel tillbaka känner förmodligen igen sig men som alla vuxna tonåringar redan fattat så går allt ändå bara runt runt. Den 8 september blir det sprakande kalas för deras nya vinylsingelsläpp ”Patience/Oh Oh Oh” och för deras EP kassett ”Beyond Tears” som släpptes i Juni på Lazy Octopus Records.

Lyssna här:
Spotify: http://spoti.fi/2r8R8hV
www.soundcloud.com/radulamusic

Radar

Levererar goa hits utifrån livets stora tre: kärlek, sprit och politik. RADAR tar din livskris till en ny nivå och skänker mening till livet. Har beskrivits som att sladda runt med trimmad moppe i en rosenträdgård. Eller som retroaktiv tonårsromantik. Släppte förra året EP:n ”Nån slags karaktär”.

Lyssnar här:
https://open.spotify.com/album/0djfvaQCphVJ0lrxKqUCIY

DJ: Fri-YAY

fredag 8 september
Kl 21-01
100 kr
18 år