Saga Back | Support Hayfever

28-02 21:00 - 29-02 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Saga Back
21-åriga låtskrivaren och artisten Saga Back från Göteborg borde vara på allas radar just nu. Debutsingeln ”There You Go … Again” har streamats långt över en miljon gånger på Spotify och fått media och tastemakers världen över att dubba henne som en artist att ha koll på. 2019 nominerades hon till GAFFA-priset för Årets genombrott och Nöjesguidens Göteborgspris. Hon influeras och inspireras av artister som Regina Spektor, Joy Crookes och Adele och i somras släpptes nya singeln ”Heaven’s Not Ready”.

Saga är uppvuxen i Lerum utanför Göteborg och i tidiga tonåren upptäckte hon att skriva musik var något som kom naturligt för henne. Tillsammans med den Göteborgsbaserade producenten Mattias Nyberg (Jose Gonzalez, Regina Spektor etc) spelade Saga in en akustisk EP och släppte den på sitt egna skivbolag 2017. EPn bestod av bland annat av Heaven’s Not Ready som hon i år släppte på nytt. Just nu jobbar hon på sitt debutalbum som förväntas släppas under 2020.
https://open.spotify.com/artist/6FRCzy12LTGeWQs6mKfX3R?si=tQAiRlUDQ6qMTEzu05DwGA

HAYFEVER
Hayfever är ett Skånebaserat band som blandar nutida och traditionell soul med ambient och improvisationsmusik.
https://soundcloud.com/hayfeverswe

Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner.

I samarbete med ABF