PREMIÄR! För nya klubbkonceptet: VÄNLIG

22-12 21:00 - 23-12 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

PREMIÄR! För nya klubbkonceptet: VÄNLIG

DJ: EBENDE

*Detta är ingen vanlig klubb, utan en vänlig*

Varmt välkomna ner till HPKSMs källare till premiären för VÄNLIG. Klubben där fokuset ligger på gemenskap, härligt umgänge, dans och skönt häng, till tonerna av elektronisk dansmusik som våra absoluta favorit DJ’s kommer leverera i denna inbjudande och varma miljö.
Upplevelsen sträcker sig även utanför källarens väggar, då varje tillfälle kommer livestreamas och samtliga dj-set kommer att spelas in för att kunna återupplevas på nytt.

Till premiären har de bokat Ebende, det göteborgsbaserade musikgeniet som med sina tuffa grooves och varma atmosfärer kommer få källaren i gung.

EBENDE

Född 1998 i Göteborg, Daniel Bumba (Ebende) har sedan en mycket tidig ålder hållit på med musik. Han växte upp i ett musikaliskt hem och började snabbt experimentera med olika instrument som fanns där; Congas, Bongos & Djembes främst men även Piano. Så småningom fick han upp ögonen för elektronisk musik och musikproduktion vilket ledde till att han vid 13 års ålder började komponera musik. Det tog sin tid och han utforskade många olika territorium innan han kom på vad han ville skapa, han började först komponera spår under Ebende-aliaset när han var 17. Idag är 20-åringen en flitig producent med ett öra för detalj, harmonier & rytmer. Ebende har en stark kreativ vision och levererar djup, svängig, fängslande, ofta melodisk dansmusik. Hans produktioner är livliga & fantasifulla vilket har resulterat i att han producerar i många olika genrer; House, Techno, Electro, Ambient och Drum n ’Bass för att nämna några. Trots att han korsar så många olika stilar och influenser är han kapabel till att bevara sin signaturformel, detta ger honom en variation som många producenter inte kan matcha.

LINE UP:

Magnus Glädt b2b Christine Friberg 

https://soundcloud.com/christinefriberg/christine-friberg-b2b-magnus-gladt-hokimoki

Ebende

https://soundcloud.com/flux-music/flux-podcast-79-ebende

21-01, 50kr i dörren